Aanmelden

Ook dit jaar zijn alle consumpties (excl. sterke dranken) in de prijs inbegrepen. Dit betekent dat u en uw gasten een volledig onbezorgde avond hebben!

Indien het evenement om wat voor reden dan ook niet doorgaat zal het reeds betaalde bedrag direct worden teruggestort, tenzij de deelnemer instemt om het reeds betaalde bedrag, of een deel daarvan, te bestemmen voor de Goede Doelen.

Meld u aan voor Rotary in Music, dinsdag 26 november 2024 in Muziekgebouw Eindhoven.

Indien u zich aan wilt melden voor de Rotary in Music vul dan onderstaande keuze in.
Meer informatie over sponsoren? Klik dan hier.

Over te maken op bankrekeningnummer NL18FVLB 0225 0653 98 t.n.v. Stichting Rotary Soeterbeek Community Service. (Van Lanschot Bankiers)

Indien u reeds een kaart of meerdere kaarten heeft voor het Young Network Event middagprogramma en u besteld extra kaarten voor uw partner of relatie(s) wilt u dan hieronder bij 'opmerkingen' aangeven of alle personen naast of bij elkaar moeten zitten in het Muziekgebouw. Wij zorgen dat u bij elkaar wordt geplaatst.

  • Indien het evenement om wat voor reden dan ook niet doorgaat zal het reeds betaalde bedrag direct worden teruggestort, tenzij de deelnemer instemt om het reeds betaalde bedrag, of een deel daarvan, te bestemmen voor de Goede Doelen.
  • U ontvangt binnen enkele weken een bevestiging alsmede de factuur van uw aanmelding
  • Rotary in Music wordt georganiseerd door de Stichting Rotary Soeterbeek Community Service. De factuur zal door deze Stichting worden toegestuurd.
  • De toegangskaarten worden u uiterlijk twee weken voor de voorstelling toegestuurd op het door u aangegeven adres.
  • U kunt parkeren in de parkeergarage van de Heuvel.