Programma

26 november 2024

Mis het niet! Van 19.00 – 01.00 uur

Ook dit jaar hebben we weer drie goede doelen die we een warm hart toedragen. Dankzij vele lokale sponsoren hebben we leuke prijzen!

André Hazes gooit het over een andere boeg. Stond hij de afgelopen jaren in het grote Rotterdam Ahoy voor duizenden mensen, dit najaar kiest hij voor een intiemere setting: met zijn clubtour ‘Gastenlijst’ doet hij kleinere zalen aan. En zo ook Rotary in Music.

Elkaar ontmoeten, nagenieten en netwerken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dresscode: smart casual

André Hazes

Clubtour
André Hazes gooit het over een andere boeg. Stond hij de afgelopen jaren in het grote Rotterdam Ahoy voor duizenden mensen, dit najaar kiest hij voor een intiemere setting: met zijn clubtour ‘Gastenlijst’ doet hij kleinere zalen aan. En zo ook Rotary in Music. Het idee voor een clubtour ontstond eind vorig jaar, in aanloop naar André’s zoveelste concert in Rotterdam Ahoy. De eerste 600 mensen die daarvoor een kaartje kochten, mochten vooraf ook aanwezig zijn bij de try-out in De Boerderij in Zoetermeer. “Daar merkte ik hoe veel meer interactie er was met het publiek”, zegt André. Het bleek een echte eye-opener: “Ik had nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden! Juist dat intieme voelde goed: het ging opeens niet alleen meer om de zang, maar ook om de verhalen. Ik kon echt gesprekken starten met de mensen voor me.”

Bij Rotary in Music gaat hij terug naar waar het echt om gaat: muziek, verbinding en emoties delen. Hij treedt op samen met zijn eigen band en hiermee ziet hij kans om uit zijn comfortzone te stappen. Uiteraard brengt André zijn eigen muziek ten gehore; zowel oudere nummers als materiaal van zijn laatste album “Op Mijn Lijf Geschreven”, dat vorig jaar uitkwam. Ook nummers van zijn vader zullen voorbij komen. “Maar ik vind het ook leuk om eens nieuwe dingen uit te proberen, die niks met Hazes te maken hebben. Covers van mijn favorieten bijvoorbeeld, om eens te kijken hoe dat voelt. Dat alles mogelijk is!”

Zorg dat je erbij bent!