Programma

21 november 2023

Mis het niet! Van 19.00 – 01.00 uur

Ook dit jaar hebben we weer drie goede doelen die we een warm hart toedragen. Dankzij vele lokale sponsoren hebben we leuke prijzen!

We zijn verheugd om de ongelooflijk getalenteerde Candy Dulfer te presenteren. Deze Nederlandse saxofoonvirtuoos heeft de wereld veroverd met haar verbluffende muzikaliteit en charismatische optredens. Candy Dulfer is niet alleen een begaafde muzikante, maar ook een ware legende in de muziekindustrie. Ze heeft o.a. samengespeeld met Herbie Hancock, Marcus Miller, Dave Stewart, Prince, Van Morrison, Lionel Richie, Aretha Franklin en Beyoncé!

Elkaar ontmoeten, nagenieten en netwerken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dresscode: smart casual

Candy Dulfer & friends

Deze avond kun je gewoon niet stilzitten! Niemand minder dan de onze “eigen” wereldberoemde saxofoniste CANDY DULFER zal deze avond verzorgen. Ze neemt speciaal voor deze avond een aantal bijzondere muzikale vrienden mee.

Candy Dulfer staat bekend om haar energieke concerten en met haar sensationele band speelt ze over de hele wereld in de beroemdste zalen en op de grootste festivals. Na haar internationale doorbraak met de wereldwijde nummer 1 hit “Lily Was Here” en gast-optredens bij Prince (“When I want sax, I call Candy”) volgde haar platina debuut-album Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie). Inmiddels zijn we ruim 2,5 miljoen verkochte albums verder.

Haar voortdurende drang tot vernieuwing heeft haar een ongekend gevarieerde carrière opgeleverd. Van succesvol recording artist (meerdere nummer 1 hits in de USA en Japan) tot radio-presentatrice (haar wekelijkse radioshow op Sublime FM) en veelgevraagd gastmuzikante (met samenwerkingen met legendes als Prince, Dave Stewart, Beyoncé, Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker en vele anderen).

Haar carrière kende – dankzij de steun van fantastische artiesten als Rosa King, Prince en Dave Stewart – een droomstart, en nu wil Candy zelf ook zo’n doorgeefluik en stimulator zijn voor nieuw talent dat het verdient gehoord en gezien te worden. 

Mis deze onvergetelijke avond vol passie en virtuositeit niet en steun onze Goede Doelen door een kaartje te kopen voor dit evenement.

Mr Talkbox

Ook te gast in Eindhoven is de Amerikaanse artiest, producer en componist MR. TALKBOX, 4-voudig Grammy winnaar en te horen op vijf nummer 1-hits, waaronder het wereldberoemde intro van “24K Magic” van Bruno Mars. Verder werkte hij onder andere met Rihanna, Kendrick Lamar, N’Sync en Kanye West. Met zijn karakteristieke sound en mateloze energie is hij een onbetwist hoogtepunt van elke show. Hij heeft met Candy gewerkt aan haar nieuwe album en samen met haar opgetreden op een Jazz Cruise in Amerika waar hij volgens Candy de tent afbrak!

We kunnen een heerlijke mix aan nummers verwachten als 24k Magic (Bruno Mars), Earth, Wind and Fire, en Computer Love (ZAPP& Roger).

Parhasard

Op deze unieke avond in Eindhoven deelt Candy dan ook graag het podium met dé hotste band van Amsterdam en omstreken PARHASARD (Frans voor ‘per toeval’). Zij brengen een perfecte blend van hiphop, soul en moderne invloeden, en met hun energieke, dansbare en feestelijke show waren ze een daverend succes op festivals als Sziget en Haarlem Jazz.

Zij worden voorgegaan door één van de beste zangers van Nederland, Tos. VPRO 3voor12 noemt de frontman er een waarmee je aan kan komen als band: hij heeft de looks, de moves en het lijkt onmogelijk de lach van zijn gezicht te krijgen. Ze brengen samen met Candy iedereen in beweging!